Cecilie Melli

Cecilie Melli Jewlery

Cecilie etablerte merket Cecilie Melli i 2004 etter å ha gått motefagskolen Esmod i Paris og Oslo. Cecilie vokste opp i Stavanger og har bodd forskjellige plasser i utlandet. Hun bor nå i Oslo, nær den stadig inspirerende naturen. Hennes design har vært på flere kjente TV-program. I 2007 ble hun tildelt pris for beste norske designeren av Costume Awards.

Cecilie Melli tilbyr både flotte smykker, kjoler og nydelige brudekjoler. Cecilie blir inspirert av den feminine, lekne, romantiske og fri spirituerte kvinnen. Smykkene har så mange flotte farger, sammensettinger av farger og forskjellige zirkoner og swarovski krystaller. Vi faller pladask hver gang vi ser nyhetene fra Cecilie Melli, det er alltid noe vi aldri har sett før. Smykkene fra Cecilie Melli er laget av god kvalitet, de er belagte med rhodium, 925 sølv eller 14K gull.  De er nøye testet og følger Amerikansk standard som er noen av de strengeste i verden.  Alle smykkene er nikkelfrie, blyfrie og kadmiumfrie.

Dette er noe av nyhetene vi har fått inn i våre butikker.

Droplet Mint Green 450,-

Droplet Ivory 450,-

Droplet Royal Green 450,-

Droplet er et utvalg av hengende ørepynt som sitter godt på øret. Disse finnes i nøytrale farger, men også i mange herlige farger. De pynter opp et hvert antrekk.

Daisy Clear 250,-

 

Daisy Gold Clear 250,-

Daisy Rosegold 250,-

Daisy er enkle ørepynt man kan bruke til enhver anledning. Perfekte til brudekjolen!

Nathalie Red Combo 300,-

Cecilie Melli ørepynt

Bestselgeren Audrey er tilbake, de finner du her Adurey 650,-