Julegavetips til kjæresten

Er det vanskelig å finne en fin og personlig gave til kjæresten? De aller fleste jenter drømmer om små pakker under juletreet, små pakker hvor innholdet glinser litt ekstra. Et fint smykke behøver ikke være dyrt. Du kan velge å kjøpe en rimelig gave men av god kvalitet og det finner du hos oss. Vi har smykker i sølv og gull, med diamanter, topaser, safirer og andre edelstener. Her er en gaveguide med smykker fra 98 kr og oppover.


Gaver fra 98kr til 300 kr

En fin sølvring er noe hun kan gå med hver dag, og når hun ser på den tenker hun på deg. Alle disse fine sølvringene får du til 98kr!

Sølvring Karma finner du her

Sølvring rund finner du her

 

Et hjerte til kjæresten er aldri feil. Disse to fine er i ekte sølv og de er supersøte! Best av alt du får de til kun 150kr!

Sølvsmykke Simple heart til 150 kr

Sølvarmbånd simple heart finner du her til 150kr

Et par klassiske sølvøredobber liker alle damer. Vi har et stort utvalg til 198kr!

Sølvøredobber med ferskvannsperle

Forgyldte sølvøredobber til kun 198kr

Two hearts, et sølvarmbånd med mening. Dette fine sølvarmbåndet har vært en bestselger i mange år, damene elsker det! du får det til 298kr

Sølvarmbånd two hearts

Gaver fra 400 kr til 1000 kr

Fra 400kr får du fine gullsmykker, det er supermoderne og i tillegg klassisk og pent! Her er noen fine forslag.

Gullanheng dråpe får du til 398kr

Nydelig gullhjerte får du til 698kr

Je t’taime- jeg elsker deg. Et vakkert smykke fra det danske mekert Maanesten, det er i ekte sølv og du får det til kun 675kr.

Maanesten smykke je taime

Je t’aime finner du her

En gullplate kan være både enkel og personlig. Du kan velge å gravere inn en bokstav eller et navn så blir smykket straks personlig.

Gullplaten er superfin uten gravering, du finner den her

En gullplate blir personlig og fin med gravering av kjæresten eller barnas navn.

 

Julegaver fra 1000 kr

Ønsker du å legge 1000 kr eller mer i gaven har du mulighet til å kjøpe vakre kvalitetsdiamanter. Vi har et stort utvalg diamantringer, diamatøredobber, diamantanheng og diamantarmbånd

Det finnes ikke noe vakrere enn et diamantanheng, vi har et stort utvalg til lave strømsnespriser. Se utvalget diamantanheng her.

Skal du slå på stortromma i år? Overrask kjæresten med et diamantarmbånd, det er vakkert, tidløst og en fantastisk gave.

Nydelig diamantarmbånd

Et par diamantøredobber kan brukes til alt! Og alle damer drømmer om glitrende diamanter i ørene. Vi har både diamantøredobber og diamanøreringer, finn noe som frister her

diamantørepynt

 

Si det med en diamantring! Enten du skal fri eller gi en gave med en ekstra mening er en diamantring perfekt! Vi har enstensringer, allianseringer og diamanter med edelsten. Går du med friertanker, se vårt utvalg frierringer her.

diamantring

 

Vi håper du fant noen gode tips og råd. Hvis du vil se flere gavetips til dama, se her