Moteriktig ørepynt for høsten og vinteren 2018

For høsten og vinteren 2018 er det ikke bare én type ørepynt som gjelder – nå kan du mikse og matche både diamanter, gull og sølv i ørene!

Det fine med trendy ørepynt er at det kan kombineres med de fleste antrekk. Har du flere hull skal du gjerne dekorere dem hele veien opp, og ikke vær redd for å mikse øreringer, enkel småpynt og hengepynt!

LA DEG INSPIRERE:

Små hverdagsfavoritter:

Bare fantasien setter stopper for hvordan du kan kombinere små ørepynt. Bruk dem vanlig som ett par, og hvis du har flere hull kan du f. eks bruke begge på det ene øret og kombinere med hengepynt eller ørering på det andre. Denne ørepynten sitter godt på øret og vi har et stort utvalg i ekte gull og ekte sølv til fine, lave Strømsnespriser!

1. Tiny Flower 14k, 398,- // 2. Zirkonia Basic 14k, 598,- // 3. Stjerne forgylt sølv, 198,-

Den kule ørepynten med det lille ekstra:

1. Crawl Zirkon i sølv, 249,-,- // 2. Twist Ear Cuff sølv, 300,- // 3. Drop 14k gull, 798,-

Kul alene, og råtøff i kombinasjon med flere på samme øre. Denne sesongen har du frie tøyler til å kombinere, så lek deg! Crawl-ørepynt (1) er hot, og finnes i flere varianter. Den kjennetegnes av at den crawler seg oppover øret og gir en illusjon av flere hull (noe for deg som kun har ett hull i hvert øre!?). Du finner Brillian Earrings, 270,- her, Sølvørepynt Fasion, 198,- her og den enkle Crawl Zirkon, 249,- her.

Ear Cuffs (2) ser vi mye av nå, disse kommer i singelpakk og festes på øret og gir en illusjon av å ha flere hull! Twist Ear Cuff, 300,- fra Maanesten er en favoritt blant våre kunder! All slags hengepynt (3) er kult å bryte opp med. Bruk enkle til hverdags og større statement-ørepynt til fest! Uttrykket blir kult uansett.

Foto: Maanesten Norge

Add a little sparkle – Diamantøreringer:

Diamantøreringer blir man aldri lei! De har man til evig tid og er øreringer man blir litt ekstra glad i. Fine gaver å ønske seg! Diamantene framhever også annen ørepynt og er nå veldig moderne og kombinere med andre metaller som gull og sølv.

1. Diamantøreringer hvittgull 0,20ct, 4.900,- // 2. Diamantøreringer hvittgull 0,08ct 4.500,- (ord. 5.990,-) // 3. Diamantøreringer hvittgull 0,30ct, 9.900,- (ord. 15.990,-)

Gulløreringer:

1. Gulløreringer 14k, 698,-  // 2. Gulløreringer Medium 14k, 1.190,-  // 3. Sølvøreringer str S forgylt, 149,-

ALT er lov denne sesongen, smykk ørene med gulløreringer i forskjellig tykkelse og størrelse for en kul look. Vi har et stort utvalg øreringer i alle våre butikker. Alt gull er 14karat, og vi har også forgylte sølvøreringer til en rimeligere pris.

Sølvøreringer:

1. Sølvøreringer Edgy, 198,-  // 2. Sølvøreringer, 59,- (bestselger!)  // 3. Sølvøreringer Medium Plain, 298,-

Sølv er like fint i ørene. Alle våre sølvøreringer er i ekte sølv. Vi har mange typer sølvøreringer, kom innom oss å se hele utvalget på City Lade, Nordre gate i Midtbyen eller Torgkvartalet på Stjørdal.