Strømsnes Gulls guide til den perfekte forlovelsesringen

Et frieri og en forlovelse er en stor beslutning man tar i livet. Forlovelsesringen er noe av det mest betydningsfulle man kan bære av smykker, og skal velges med omhu og kjærlighet. Her er Strømsnes Gulls guide som skal hjelpe deg å bli 100% sikker i ditt valg av forlovelsesring:

SOMMERTILBUD: -20% på alle glatte forlovelsesringer

Ringen er selve symbolet på kjærligheten, og det kan oppleves som en skremmende prosess å skulle velge nettopp en sånn type ring. Vårt ønske er at du skal kose deg med denne prosessen, og vi i Strømsnes Gull ønsker å gjøre dette til en unik og behagelig kjøpsopplevelse for deg!

♥ Se hele sortimentet av våre frierringer her
♥ Se alle diamantringer her

Skal du fri er sommeren en fin tid å gjøre det på! Nå er det også knallgode tilbud på våre fineste diamant- og forlovelsesringer, kanskje kan du kjøpe en finere enn du først tenkte på vårt beste sommersalg, Exclusive Sale!? 

Enstens diamantringer – forlovelsesringen for den som liker det klassiske og enkle

En enstens diamantring gjør ikke for mye utav seg på fingeren, den kan brukes til alt, er slitesterk, god å ha på og passer utrolig godt sammen med en glatt, enkel giftering. Denne ringen passer godt til kjæresten som ikke har snakket noe særlig om å gifte seg. Forventningene er ikke altfor store til selve ringen, men en ring med én ren diamant er likevel en nydelig måte å vise sin kjærlighet på♥ Og husk, det er lov å kombinere gultgull og hvittgull på forlovelses- og gifteringer!

1. Enstens Diamantring 0,10ct hvittgull, 2.990,- (ord. 4.690,-) // 2. Enstens Diamantring 0,50ct hvittgull, 14.900,- (ord. 29.900,-) // 3. Enstens Diamantring 0,35ct gultgull, 8.990,- (ord. 12.990,-)

Rosett-ringer – forlovelsesringen for den som liker det unike og at det synes at man er forlovet

En rosettring består av flere diamanter som er plassert i en rosett og glitrer i hverandre, noe som gir en ekstra fin glans! Dette er ringen til kjæresten som har en forvetning knyttet til forlovelsen og ringen, og ikke er redd for å vise den fram. Denne vil din kjære bære med stolthet! Den er også et fint symbol på kjærligheten og din kjære; disse ringene har særpreg og vil gjenspeile den vakre personligheten til din kommende forlovede♥  Diamantringene er likevel såpass enkle at de fint kan kombineres med andre ringer – og selvfølgelig også en giftering!

1. Diamantringen Unique 0,33ct hvittgull, 5.990,- (ord. 8.990,-) // 2. Diamantring 0,52ct hvittgull, 12.000,- (ord. 32.900,-) // 3. Jubileumsringen 0,43ct hvittgull, 9.900,-

Diamantringer med spesialdesign – forlovelsesringen for den som liker det lille (store) ekstra

Ringen med spesialdesign har gjerne en ekstra detalj, et unikt design eller er en stor, glitrende “bombe” på fingeren. Vi har valgt ut tre forskjellige design som er utrolig populære! Til kjæresten du vet har forventninger både til frieriet, ringen og bryllupet er det ekstra stas å slå til med en ring som vil ta pusten fra henne.

Diamantring på 0,17ct (nr. 1) er som en glitrende stjernehimmel å putte på fingeren. Her kommer du til å imponere din utkårede! Denne er forholdsvis enkel og passer til den som er stilsikker og liker de rene linjene.

Vår nydelige The Halo Big 0,54ct (nr. 2) har et elegant design med en halo-ring som gir diamantringen det lille (store) ekstra. Finnes også i en mindre utgave, The Halo 0,23ct til kun 5.990,-.

Vår tredje, store skjønnhet er en diamantring på over(!) 1 karat! Diamantring 1,07ct (nr. 3) er en trippelrosett-ring som helt klart passer en sprudlende, sterk personlighet som elsker ringer og gjerne forventer noe ekstra fint på fingeren ved en forlovelse♥

1.Diamantring 0,17ct hvittgull, 6.899,- // 2. The Halo Big 0,54ct hvittgull, 14.900,- (ord. 22.900,-) // 3. Diamantring 1,07ct hvittgull, 24.900,- (ord. 49.900,-)


♥ Se hele sortimentet av våre frierringer her
♥ Se alle diamantringer her

♥ SOMMERTILBUD i alle våre butikker: -20% på ALLE glatte forlovelsesringer:

SOMMERTILBUD: -20% på ALLE glatte forlovelsesringer