Personvern og informasjonskapsler

Strømsnes Gull:
Org.nr 928 284 034
Behandlingsansvarlig for dine persondata

Vi arbeider for å ivareta personvernet ditt og har derfor utarbeidet en erklæring for hvordan vi behandler dine personopplysninger:

På Stromsnesgull.no får du muligheten til å se vårt store vareutvalg, du kan kjøpe varer på nett og få de tilsendt per post eller velge å hente i en av våre butikker på City Lade og i Nordre gate. Når du besøker og tar i bruk nettstedet vårt, eller lager deg en konto (“Min side”) samt melder deg på Strømsnes Gulls nyhetsbrev, samtykker du til vilkårene og denne personvernerklæringen.

HVILKE OPPLYSNINGER VI HENTER INN:
En personopplysning er en opplysning eller vurdering som direkte eller indirekte kan knyttes til en enkeltperson. Vi samler ikke inn sensitive personopplysninger.

Strømsnes Gull innhenter flere personopplysninger i forbindelse med din påmelding til vårt nyhetsbrev og via stromsnesgull.no.

Navn
Fødselsdato
Mobilnummer
Epostadresse
Postadresse
Kjøpsinformasjon
Den Strømsnes Gull-butikken du ønsker å hente varene i

Dette er informasjon du oppgir til oss ved påmelding i vårt nyhetsbrev. eller ved bruk av Stromsnesgull.no, som vi får tilgang til når du gjennomfører et kjøp og/eller identifiserer deg som bruker, og som vi får tilgang til via abonnement på nyhetsbrev eller din konto på www.stromsnesgull.no.

INFORMASJONSKAPSLER PÅ STROMSNESGULL.NO:
Stromsnesgull.no bruker informasjonskapsler (cookies) så fremt du har godtatt det i din nettleser. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres av nettleseren på din datamaskin. En cookie legges i din nettlesers internminne, som gjør at vi bedre kan forstå hvordan du bruker nettstedet. På sikt bruker vi denne kunnskapen for å tilby deg en bedre opplevelse neste gang du besøker nettsiden. Når du bruker våre digitale løsninger, som f.eks Stromsnesgull.no, registreres din IP-adresse (som er en identifikasjon på din maskin), samt informasjon om din nettleser, operativsystem, omtrentlig lokasjon, samt hvilken nettside du kom fra. Du kan velge å ikke akspetere cookies ved å endre innstillingene i nettleseren din, men merk at denne innstillingen kan føre til at mange nettsteder ikke vil fungere optimalt.

  • Google Analytics: På nettstedet vårt Stromsnesgull.no logger vi helt anonymt informasjon om alle besøkende ved bruk av Google Analytics for å bedre kunne forstå hvordan våre brukere benytter nettstedet, for å opprettholde brukersesjonen din på våre nettsider, for statistikk og analyse av trafikk, bruksmønstre og trender på nettsiden, for  å optimalisere annonsering og for at vi kan tilpasse brukervennligheten på nettsidene optimalt til deg.Google Analytics bruker informasjonskapsler som starter med _ga og _gat_ga benyttes for å smale informasjon om besøk til analyseformål, og fjernes etter 2 år.  _gat benyttes for at Google Analytics skal vite hvilken nettside som skal spores og hvor informasjonen skal sendes, og fjernes etter 10 minutter.
  • WordPress/WooCommerce: Stromsnesgull.no bruker publiseringsløsningen WordPress og nettbutikk-løsningen WooCommerce. Dette er systemet som lar deg logge på, legge varer i handlekurven og betale.
  • Facebook: Stromsnesgull.no bruker Facebook-pixler til å samle informasjon om besøkende for å tilpasse markedsføring på Facebook.

Strømsnes Gull er behandlingsansvarlig for personopplysningene som samles inn og lagrer og behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven med forskrifter. Strømsnes Gull forplikter seg til å overholde EUs generelle databeskyttelsesforskrift (EU) 2016/679 («GDPR») som umiddelbart blir gyldig og trer i kraft 25. mai 2018.

HVA VI BRUKER OPPLYSNINGENE TIL:
Dine personopplysninger og den innsamlede informasjonen kan benyttes av Stromsnesgull.no til analyse og til å sende deg kampanjetilbud via mail eller annen kommunikasjon via digitale tjenester som f.eks Facebook og Instagram. Du kan når som helst reservere deg mot å motta kommunikasjon og analyse via din konto på Stromsnesgull.no og ved å endre på dine nettleserinnstillinger for å avvise informasjonskapsler.

Formålet med å behandle de personopplysninger vi registrerer om deg er å gi deg en best mulig brukeropplevelse på Stromsnesgull.no.

Vi utarbeider også statistikk og analyserer data for å forstå markedstrender. Dette gjør vi for å kunne forbedre og videreutvikle produktene og tjenestene vi tilbyr. Så langt det er mulig forsøker vi å gjøre dette med anonyme opplysninger, uten at vi kan knytte opplysningene spesifikt til deg.

Personopplysninger behandles også for å forhindre misbruk av og opprettholde et sikkerhetsnett til tjenestene våre. Eksempler på misbruk kan være forsøk på å logge seg på andres kontoer, forsøk på svindler, «spamming», hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov.

DATABEHANDLERE VI BENYTTER OSS AV:
I utgangspunktet deler vi ikke personopplysninger med tredjeparter. Unntak gjelder for tekniske samarbeidspartnere som Vipps eller Klarna for gjennomføring av transaksjoner på Stromsnesgull.no eller Bring for å kunne levere pakken til deg. Ved betaling med kort lagrer vi ikke kortinformasjon da vi benytter Klarna for håndtering av kortbetaling.
Ved utlevering av persondata til tredjeparter (databehandlere) vil disse etter avtale med oss behandle personopplysningene dine på den måten vi bestemmer. Vi pålegger databehandleren å sørge for en forsvarlig informasjonssikkerhet, herunder at persondata ikke kan overdras til andre med mindre dette er ønskelig fra kunden sin side.

HER SER DU INFORMASJONEN DU ER REGISTRERT MED:
Du kan logge deg inn med egen bruker på Stromsnesgull.no for å se og endre opplysningene som ligger inne om deg. Du kan også kontakte oss via e-post til post@stromsnesgull.no dersom du har noen spørsmål eller ønsker fullt innsyn i hvilke av dine personopplysninger vi har lagret. For at vi skal kunne endre opplysninger om deg godtar du at vi har tilgang til dette. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes. Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke til at vi benytter dine opplysninger til markedsføringsformål (for eksempel utsendelse av nyhetsbrev) eller slette din konto fullstendig. Utmelding/sletting av din konto kan gjøres ved å sende en e-post til post@stromsnesgull.no.

HVOR LENGE DINE OPPLYSNINGER LAGRES:
Dine opplysninger lagres bare så lenge det kreves for å utføre våre tjenester (som eller så lenge som det foreskrives i loven). Så lenge din konto på Stromsnesgull.no består vil registrerte opplysninger ikke bli slettet. Ved utmelding vil alle personopplysninger om deg slettes innen få minutter.

KONTAKTINFORMASJON
Strømsnes Tekniske AS
Nordre gate 6
7011 Trondheim
Telefon: 99 35 08 14
Epost: post@stromsnesgull.no